Creioane cerate triunghiulare 12 culori x 6 buc/culoare, total 72 culori/suport Jovi

Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
973/72

Neevaluat Spune-ţi opinia
Vrei sa comanzi? Te sunam noi!
Creioane cerate triunghiulare 12 culori x 6 buc/culoare, total 72 culori/suport Jovi Creioane cerate triunghiulare 12 culori/set Jovi Creioane cerate triunghiulare 24 culori/set Jovi
 • Estimare livrare

  Plaseaza comanda acum si poti primi coletul mâine

Creioane cerate triunghiulare 12 culori x 6 buc/culoare, total 72 culori/suport Jovi - diametru 11 mm, material ceara, lungime 82 mm, 72 bucati / set, culori asortate. Continut suplimentar: ascutitoare.Creion cerat / Creion cu licenta Jovi, este recomandat pentru scoala si gradinita.

Brandul Jovi:
 • 10 motive pentru a alege produsele Jovi
  Jovi, brand cu peste 75 de ani de experienta, lider mondial in sectorul articolelor de creatie si coloriaj, prezent in peste 80 de tari. Jovi este un brand de traditie, a carui pasiune pentru educatia copiilor s-a manifestat inca din anul 1942.
 • Numele "Jovi" a rezultat apoi prin alaturarea primelor doua litere ale prenumelor celor doi prieteni, care au decis sa isi uneasca fortele: JO si VI.
 • Brand-ul este astazi unul sonor, cunoscut atat in tarile europene, cat si in tarile din America de Sud si Nord. In anul 1942, compania Jovi a fost mutata din mansarda familiei, in primul sau sediu din Barcelona, incluzand fabrica, laboratoarele si birourile.
 • Acolo, Jose si Vicente parasesc procesul tradi?ional de fabricatie si inventeaza o masina proprie, pentru a accelerarea proceselor de productie.
 • Jose Salvador dezvoltat o metoda avansata de fabricare si a inovat procesul de productie, in timp ce Vicente Tejedo si-a explorat abilita?ile de vanzari si de afaceri, rezultatul fiind astazi un brand de suscces.
 • Peste 90% dintre articolele Jovi sunt produse in fabricile Jovi din Spania, unde se pune un accent maxim pe controlul calitatii produselor in procesul fabricatiei.
 • Toate produsele Jovi ajuta copiii sa isi dezvolte creativitatea si totodata sa consolideze cunostintele despre cifre si litere, despre animale sau despre plante, Jovi fiind aliatul de nadejde, in dezvoltarea creativitatii copilului tau!
Caracteristici generale
Tip

Creion cerat, Creion

Colectie

Jovi

MaterialCeara
CuloareAsortate
Tip setMulticolor
Diametru11 mm
Culori / Set12
Continut suplimentarAscutitoare
Informatii suplimentare
RecomandatScoala, Gradinita
Produsul dezvoltaAptitudini coordonare, Abilitati motorii
FormaTriunghiulara
StandardEN 71-3, ASTM D-4236
Lungime82 mm
Bucati / Set72
Spune-ţi opinia
Contact