Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
519 06

Neevaluat Spune-ţi opinia
Vrei sa comanzi? Te sunam noi!
Tempera lichida fosforescenta portocalie 250 ml/sticla Jovi Tempera lichida fosforescenta galbena 250 ml/sticla Jovi Tempera lichida fosforescenta fuchsia 250 ml/sticla Jovi Tempera lichida fosforescenta verde 250 ml/sticla Jovi
 • Estimare livrare

  Plaseaza comanda acum si poti primi coletul Marti

Tempera lichida fosforescenta portocalie 250 ml/sticla Jovi - cantitate 250 ml, culoare portocaliu. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Produsul dezvolta: simtul estetic, dexteritate, imaginatie, abilitati artistice, miscari fine.Tempera pictat / Vopsea pictat cu licenta Jovi, este recomandata pentru activitati scoala.

Brandul Jovi:
 • 10 motive pentru a alege produsele Jovi
  Jovi, brand cu peste 75 de ani de experienta, lider mondial in sectorul articolelor de creatie si coloriaj, prezent in peste 80 de tari. Jovi este un brand de traditie, a carui pasiune pentru educatia copiilor s-a manifestat inca din anul 1942.
 • Numele "Jovi" a rezultat apoi prin alaturarea primelor doua litere ale prenumelor celor doi prieteni, care au decis sa isi uneasca fortele: JO si VI.
 • Brand-ul este astazi unul sonor, cunoscut atat in tarile europene, cat si in tarile din America de Sud si Nord. In anul 1942, compania Jovi a fost mutata din mansarda familiei, in primul sau sediu din Barcelona, incluzand fabrica, laboratoarele si birourile.
 • Acolo, Jose si Vicente parasesc procesul tradi?ional de fabricatie si inventeaza o masina proprie, pentru a accelerarea proceselor de productie.
 • Jose Salvador dezvoltat o metoda avansata de fabricare si a inovat procesul de productie, in timp ce Vicente Tejedo si-a explorat abilita?ile de vanzari si de afaceri, rezultatul fiind astazi un brand de suscces.
 • Peste 90% dintre articolele Jovi sunt produse in fabricile Jovi din Spania, unde se pune un accent maxim pe controlul calitatii produselor in procesul fabricatiei.
 • Toate produsele Jovi ajuta copiii sa isi dezvolte creativitatea si totodata sa consolideze cunostintele despre cifre si litere, despre animale sau despre plante, Jovi fiind aliatul de nadejde, in dezvoltarea creativitatii copilului tau!
Caracteristici generale
Tip

Tempera pictat, Vopsea pictat

Colectie

Jovi

CuloarePortocaliu
Alte caracteristiciFosforescenta
Cantitate250 ml
Tip setMonocolor
Culori / Set1
Informatii suplimentare
RecomandatActivitati scoala
ObservatiiCuratare usoara de pe maini si pensule
Produsul dezvoltaSimtul estetic, Dexteritate, Imaginatie, Abilitati artistice, Miscari fine
StandardEN 71-3, ASTM D-4236
Spune-ţi opinia
Contact